Confy

Over confy

Startup
"Confy is een app die is ontwikkeld door het bedrijf Connect&Collect B.V. Connect&Collect B.V. is gevestigd in Utrecht en is in mei 2016 opgericht door Albert Voogd en Hans Willemse. Albert en Hans hebben jarenlang gewerkt in retail, logistiek en IT. In die wereld ontstond het idee voor confy.


Makkelijk en sociaal
"Het ontvangen van pakketjes zou net zo makkelijk moeten zijn als bestellen, toch?". Dat was de vraag waar Albert en Hans een jaar geleden mee begonnen. Confy is het antwoord op de vraag. Door met elkaar en voor elkaar pakketjes te ontvangen hoef je niet meer thuis te wachten, kan de bezorger direct naar een open deur, komt je pakketje altijd op een vertrouwd adres en rijden bezorgbusjes efficiënter door je buurt. En je krijgt ook nog meer contact met mensen uit de buurt. Pakketjes ontvangen doe je samen. Samen ben je altijd thuis.


Onafhankelijk
Confy is een onafhankelijk platform voor iedereen die wel eens iets koopt op het internet. Dus niet een platform van één webwinkel of van één bezorgdienst maar voor alles. Hoe meer mensen mee gaan doen met confy hoe interessanter het wordt voor de bezorgers en webwinkels om mee te doen.